Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Universitatea Ștefan cel Mare înțesată de spp-iști, jandarmi și polițiști. Vezi de ce au fost nemulţumiţi oamenii!

iohannis la usv (205)Vizita celor doi șefi de stat, al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, și al României, Klaus Iohannis,   la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a adus în judeţ zeci de spp-iști, jandarmi și polițiști.Atât universitatea suceveană, cât și parcul din apropiere a fost înțesat de oameni ai legii pentru ca nu cumva vreun om venit să spună ceva sau chiar să dea mâna cu cei doi șefi de stat să  poată ajunge în apropierea înalților demnitari.iohannis la usv (206)„Nu treceți de bordură”,  acestea au fost cuvintele trasate de oamenii legii oamenilor veniți să asiste la vizita preşedinţilor.
Oamenii veniți să vadă cei doi șefi de stat au avut păreri impărțite, unii chiar au fost dezamăgiți întrucât se așteptau să se apropie de ei, mai ales cel al României, așa cum au făcut-o în campania electorală. Macovei Teodora, din Suceava, a  fost la sora ei la spital în vizită și dat fiind faptul că a auzit de această întâlnire a ținut să vină în fața universității sucevene.iohannis la usv (207)„E  bine că a venit să ne viziteze. Să vină mai des, dar să dea și mâna măcar cu noi. Când e campanie electorală cum de vin în mulțime, iar acum trebuie să stăm la distanță?”, spune cu năduf suceveanca.
Au fost și oameni care sunt nemulțumiți de soluțiile date de autorități fie din județul Suceava, fie din județul vecin, Botoșani, ba chiar au vrut să-i spună șefului de stat român, problemele lor, însă au fost opriți de spp-iști.

iohannis la usv (165)„Spuneți-ne nouă și îi transmitem noi”, a spus unul dintre spp-iști celor revoltați că nu au fost lăsați să se apropie, să-și spună păsul personal.
Vasile Gavrilovici este unul din zecile de persoane venite să-l vadă pe șeful statului, Klaus Iohannis.„Măcar să facă ceva și pentru noi, dar fac? Bine că își măresc  ei lefurile și  pensiile.  I-am ales dar ce folos?”,  mai spune omul.
 
 Un zâmbet și un semn cu mâna  din partea șefilor de statiohannis la usv (25)
 
 Cei care au venit să-i vadă pe cei doi șefi de stat au pleact dezamăgiți acasă pentru că „una este în campanie electorală”,  și alta este situația după.
Doamnă, știți vorba aia- lupul își schimbă părul, dar năravul ba- așa este și acum, ei se schimbă doar în campanie în rest sunt aceeași oameni, doar pentru ei”,  mai spune un altă persoană nemulțumită de modul în care au fost ținuți la distanță de oamenii legii.Nici măcar muzeograful Andronic de la Muzeul Bucovina din Suceava nu a avut norocul să-i înmâneze președintelui Republicii Moldova, NicolaeTimofti, o carte  istorică chiar dacă vocea sa a fost auzită  chiar de șefului statului moldovean în momentul în care intenționa să se urce în mașina.
andronica„O să ia cineva …”,
 a spus Nicoale  Timofti ca replică muzeografului sucevean.
Vizita celor  doi șefi de stat a fost de circa o oră la universitatea suceveană, iar cei veniți special să-i vadă s-au ales cu un zâmbet și un salut cu mâna din partea celor doi șefi de stat.
 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*