Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici suceveni vrea să iasă la pensie

medici suceava operatie1 (2)Doctorul Mihai Creţeanu, cunoscutul cardiolog sucevean, şef al Secţiei Cardiologie din Spitalul judeţean  a decis să se pensioneze, începând cu data de 1 iulie a.c. Un document în acest sens încă nu a fost depus, în mod oficial la conducerea principalei unităţi spitaliceşti din judeţ dar se ştie că, după o perioadă de concediu, dânsul nu s-a mai înscris pe lista medicilor de gardă.

like-facebookProfesionalismul doctorului cardiolog Mihai Creţeanu  nu poate fi pus la îndoială, aşa cum nici al celorlalţi membri ai familiei de medici Creţeanu din Suceava. Mihai Creţeanu “senior”, pentru a nu i se confunda numele cu Mihai Creţeanu “juniorul” familiei, de asemenea medic, acesta din urmă mai tânăr şi mult mai activ pe reţelele de socializare şi în spaţiul public, este în continuare unul dintre cei mai respectaţi cardiologi suceveni.

Decizia luată de a-şi depune mandatul de medic în sistemul public îi oferă o posibilitate mai relaxată de a-şi oferi serviciile în continuare la cabinetul său privat.

Sursa: Obiectiv de Suceava


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*