Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Secretarul Primăriei Suceava şi-a însurat fiul

nunta2Secretarul Primăriei Suceava, Ioan Ciutac, și soția sa, avocata Brândușa Ciutac, au fost  socri mari. Ei și-au însurat fiul, Andrei Ciutac, iar cununia religioasă a avut loc, sâmbătă, în ctitoria mitropolitului Anastasie Grimca, la Mănăstirea Mitocu Dragomirnei.

Interiorul  lăcașului istoric și religios a fost decorat special pentru oficierea unui eveniment unic din viața proaspeților însurăței. La finalul ceremoniei, mirii au dat drumul în zbor la câțiva porumbei.

De altfel, mirii au fost întâmpinați pe covorul  roșu, iar înainte de a ajunge la altar,  Andrei Ciutac și viitoarea sa soție, ieșeanca Andreea Gimiga  au  spus „Da” în  fața ofițerului stării civile care a fost nimeni altul decât primarul Sucevei, Ion Lungu.
Ceremonia a avut loc la ora 15.30,  în curtea mănăstirii, iar evenimentul a fost unul aparte.   Proaspeții căsătoriți au semnat în certificatul de căsătorie și au susținut  în fața ofițerului de stare civilă că împreună vor forma un cuplu, iar deciziile vor fi luate împreună. La finalul ceremoniei, Ion Lungu le-a înmânat o felicitare și le-a urat „Casă de Piatră”.


„Îl cunosc pe Andrei încă de dinainte de a se na
ște, ne-a stricat o petrecere, de 8 septembrie. Este un copil educat, cu mult bun simț, îi moștenește pe părinți. Având în vedere că au o situație materială mă aștept la copii”, a spus primarul Sucevei.
„Fiului meu îi urez să fie sănătos. Și el, și soția lui. Să-i ocolească necazurile  și să fie fericiți. Și ca orice părinte acum îmi doresc nepoți”, ne-a spus secretarul Primăriei Suceava.

 

Andrei Ciutac este absolvent al Facultății de Drept a  Alexandru Ioan Cuza  din Iași, fiind de profesie avocat. Andreea  este mediator în municipiul Iași, având propriul cabinet de mediere. Cei doi  tineri s-au cunoscut în timpul studenției și odată infiripată o frumoasă poveste de dragoste, aceasta a continuat și ambii  au decis să-și unească  destinele. Eleganța și rafinamentul se puteau vedea pe chipurile lor, dar și ale invitaților.
Părinți spirituali  sunt Alexandra și Marius Nițu. Cununia religioasă a fost oficiată de un sobor de nouă preoți. Mireasa a purtat o rochie specială pentru această zi din dantelă, de la o casă de modă din Iași. Domnișoarele de onoare au purtat de asemenea rochii create pentru această nuntă.

Emoțiile din  fața altarului au fost trăite nu numai de miri ci și de nași dar mai ales de nașă care va fi mămică peste câteva luni. Nașul Marius Nițu este cunoscut ca un tânăr om de afaceri, iar soția este fiica cunoscutului om de afaceri,Viorel Nuțu.  La ieșirea din biserică, mirii au fost așteptați de nuntați care i-au felicitat și le-au urat „Casă de Piatră!”.

După cununia religioasă   de  la Mănăstirea Dragomirna,  petrecerea a continuat la Restaurantul Conacul Domnesc din Șcheia-Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*