Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

FOTO! Pregătiri intense la Universitatea Ştefan cel Mare pentru vizita celor doi preşedinţi

pregatiri1Curățenie generală la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava  pentru vizita celor doi președinți, cel al Republicii Moldova și al României. Femeile de serviciu au primit ca sarcină să spele treptele și culoarul de la intrare în instituția de învățământ superior de sta.

Mai mult,  trebuie să facă să lucească toate balustradele pentru că și intrarea într-o instituție contează, nu numai profesionalismul cadrelor universitare și cât de buni sunt studenții.

like-facebook„Facem curat. Știm că vin cei doi președinți și este o onoare pentru universitate”, ne-a spus una dintre femei.

Președintele Republici Moldova va  fi prezent, marți ,7 iulie la  Universitatea din Suceava, unde i se va acorda tlului de Doctor Honoris Causa. Înaltul oficial se va întâlni mai întâi cu președintele României, Klaus Iohannis, întâlnirea bilaterală oficială dintre cei doi, având loc în biroului rectorului USV.

La 12.45 va avea loc festivitatea de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa preşedintelui  Republici Moldova, Timofti. Ulterior, programul mai include  vizitarea  campusului universității, vizitarea unei   expoziţii de drapele şi medalii, organizată de Nicolae Timofti, după care urmează dejunul la Conacul Domnesc.

În jurul orei 16.00, cei doi şefi de stat vor vizita Cetatea de Scaun a Sucevei, iar în jurul orei 17.00 este programată închiderea vizitei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*