Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Subunitate de pompieri inaugurată la Poiana Stampei

pompieri poiana stampeiMiercuri a fost dat în folosință Punctul de lucru pentru Situații de Urgență din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.

La  deschiderea oficială a fost prezent șeful ISU  Suceava, generalul de brigadă Ion Burlui, primarul comunei Poiana Stampei,  Viluţ Mezdrea, șefii subunităților de pompieri din Vatra Dornei, consilieri locali și alți invitați.

Subunitatea  din Poiana Stampei va avea serviciu permanent de intervenţie atât cu autospecială cu apă, cât şi cu ambulanţă SMURD.

„Punctul de lucru pentru Situații de Urgență  va deservi comunele Cosna si Dorna Candreni, dar cu precădere DN17  zona spre Bistrița Năsăud, pasul Tihuța unde sunt accidente frecvente. Mașinile sunt ale ISU Suceava, iar spațiile de cazare și garajele sunt investitia primăriei care va asigura și utilitățle ( curent, incalzire etc ). Tot ISU asigură permanență 24 din 24 prin personal calificat. Adresez mulțumiri deosebite d-lui general de brigada Burlui Ion pentru inițiativă, înțelegere și sprijin.De asemeni șefului de Detașament de pompieri Vatra Dornei d-lui Baciu”ne-a declarat primarul Miluț Mezdrea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*