Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Drumuri şi Poduri SA Suceava, aproape de faliment din cauza unui proces

eugen giriganSocietatea Drumuri şi Poduri SA Suceava este la un pas de faliment din cauza unui proces prin care contestă datorii de 1,9 milioane de lei la bugetul de stat a fost trimis spre rejudecare.
Anunţul a fost făcut, marţi, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean de administratorul special al societăţii, Eugen Girigan.

like-facebookIniţial firma a câştigat la Curtea de Apel Suceava procesul respectiv, dar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis rejudecarea procesului. Girigan este convins că societatea va câştiga procesul, însă, spune el, în tot acest timp până la finalizarea lui, firma ar putea intra în faliment.

„Cea mai mare tragedie a societăţii e că nu putem participa la licitaţii pentru că avem datorii la bugetul de stat. După ce câştigăm procesul vom putea participa la licitaţii, dar societatea ar putea intra în faliment pentru că nu vom putea participa până atunci”, a declarat, în cadrul şedinţei de CJ, Girigan.

Societatea Drumuri şi Poduri SA Suceava, aflată în insolvenţă, mai are 11 salariaţi din 137 şi a acumulat datorii de 7,19 milioane de lei şi creanţe de 2,4 milioane de lei. Aceasta este subordonată Consiliului Judeţean Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*