Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Ioan Stan reales în funcţia de preşedinte al PSD Fălticeni

StanIoanDeputatul PSD, Ioan Stan, pare de neclintit de la președinția organizației municipale Fălticeni. Parlamentarul a rămas la conducerea PSD Fălticeni, în urma alegerilor  care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, dar unde domnia sa nu a avut niciun contracandidat.  

De asemenea, au fost atribuite două funcții de prim-vicepreședinte primarului municipiului, Cătălin Coman şi vicepreşedintelui  Consiliului Județean, Alexandru Rădulescu.   

like-facebookDeputatul PSD a fost votat de toţi cei 256 de membri participanţi la şedinţă  de partid. Ioan Stan conduce filiala PSD  din anul 2000 și tot de atunci a intrat în Parlament.

Chiar dacă nu a avut inițiative legislative,  acesta a reușit să câștige voturile alegătorilor aflându-se de fiecare dată pe locuri eligibile la alegerile parlamentare.

Potrivit site-ului camerei Deputatților,începând cu anul 2009, Ioan Stan a avut 57 de inițiative legisaltive dar toate au fost respinde. În cadrul aceleiaşi întruniri   de la Fălticeni s-a decis înfiinţarea a două funcţii de primvicepreşedinte. Posturile le-au revenit primarului Cătălin Coman şi vicepreşedintelui administraţiei judeţene Alexandru Rădulescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*