Sâmbătă 15 Iunie 2024, Actualizat acum 166 zile 12:00 am

Drumul care face legătura dintre Fălticeni şi Aeroportul Suceava va fi modernizat

catalin nechiforPreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor a declarat, vineri, că speră ca la  prima rectificare bugetară din acest an judeţul Suceava să se aleagă cu bani cât mai mulţi.

like-facebookEl a mai afirmat că nevoile judeţului sunt multiple şi mari şi că este de dorit ca, prin rectificarea bugetului de stat din cel de al treilea trimestru al anului, înspre Suceava să fie îndreptate sume cât mai consistente.

 „Aştept ca rectificarea bugetară să fie pozitivă şi suficientă, astfel încât să putem face tot ce propunem în acest an. Mă gândesc la nevoile care există la nivel de judeţ, de acoperire a cheltuielilor localităţilor, Consiliului Judeţean, cât şi la dezvoltarea noastră, ca proiect integrat .Să punem în  valoare în acest an Aeroportul Suceava pentru că lucrurile trebuie să fie convergente  odată cu modernizarea aeroportului,trebuie să creăm culoare cât mai rapide către aeroport.În mod evident publicul țintă pentru aeroportul Suceava va fi și Neamț, Botoșani și chiar Iași să creăm o legătură rutieră  cu bani din rectificativul bugetar, a spus șeful administrației județene.
Un exemplu este modernizarea drumului de piatră, în lungime de  aproape 6 km  dintre comuna Vultureşti şi oraşul Liteni, care va face legătura între Fălticeni şi Aeroportul Suceava, pentru  a evita traficul din Suceava.
Preşedintele CJ Suceava a mai spus că tot pe POR 2014-2020 urmează să fie propus spre finanţare modernizarea drumului judeţean care face legătura între valea Moldovei şi valea Bistriţei între oraşele Frasin şi Broşteni prin pasul Puzdra.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*