Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Incendiu la locuinţa unei femei din Fălticeni

incendiu tirUn incendiu violent a cuprins, joi seară, locuinţa unei femei din municipiul Fălticeni. Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului de la gospodăria Zenoviei H., din municipiul Fălticeni.

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodăreşti şi acoperişul casei de locuit, construcţii din lemn, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la două case învecinate.

like-facebookAu ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, bucătăria de vară şi o anexă pe 40 de metri pătraţi, bunuri casnice şi documente personale. S-au degradat pereţii şi tavanul locuinţei, precum şi alte bunuri din gospodărie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.
Nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat restul casei cu bunurile aferente şi cele două locuinţe aflate în imediata apropiere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*