Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

FOTO! 20 de contrabandişti reţinuţi de DIICOT

perchezitii svPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava,  sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava au desfăşurat, vineri, 54 de percheziţii în judeţul Suceava şi alte cinci judeţe, fiind vizate două grupări cu preocupări infracţionale în sfera contrabandei cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

Interlopul Geo Buruiană şi membrii găştii sale de recuperatori, săltaţi de pe stradă de poliţiştii suceveni

Cele mai multe percheziţii – 42, au fost desfăşurate pe raza judeţului Suceava, iar alte 12 percheziţii în judeţele Iaşi, Vaslui, Prahova, Olt şi Brăila  au fost desfăşurate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IGPF şi IGJR.

21 de persoane bănuite de introducerea, transportul, depozitarea sau comercializarea ţigaretelor de contrabandă au fost duse la audieri, iar 20 dintre acestea au fost reţinute.

Activitatea infracţională a fost desfăşurată în perioada 2014 – 2015, iar prejudiciul estimat este de peste 2.500.000 lei.

like-facebook

Pe perioada desfăşurării acţiunilor specifice de cercetare şi a executării percheziţiilor au fost ridicate şi confiscate 680.000 ţigarete de contrabandă.

De asemenea, în cadrul percheziţiilor au fost ridicate şi indisponibilizate 4 autovehicule, 76 de telefoane mobile sume de bani şi băuturi alcoolice. Totodată, au fost ridicate documente şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*