Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Indivizi arestaţi după ce au adus droguri în ţară, cu autocarul, din Austria

arestatiDoi indivizi au fost arestaţi preventiv, iar un al treilea se află în arest la domiciliu după ce au adus cu autocarul droguri din Viena. Cristian Rădoi şi Emil Sima au fost arestaţi preventiv, joi, iar George Anghel este arestat la domiciliu.

Cei trei, alături de alte persoane, au adus din Viena cu autocarul firmei Eurofratello 27,16 grame de cocaină şi 961,9 grame de cannabis.
Pe 17 iunie 2015, poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Suceava – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, cu sprijinul unor lucrători din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, Serviciul Acţiuni Speciale Suceava, Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava şi ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti, au făcut şapte percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov şi au pus în executare cinci mandate de aducere, potrivit unui comunicat al DIICOT.

like-facebook
George Anghel, Emil Andrei Sima, Cristian Mihai Rădoi, F. I. Constantinescu şi B. Munteanu, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani au fost ridicaţi şi duşi la audieri. La percheziţii, au fost găsite droguri de risc, cântare electronice, recipiente de depozitare a drogurilor, telefoane mobile, laptopuri şi cartele SIM, dar şi sume de bani în lei şi valută.

Cristian Rădoi şi Emil Sima, arestaţi pentru 29 de zile, dar şi George Anghel, în arest la domiciliu, sunt cercetaţi pentru  trafic ilicit de droguri, introducere în ţară de droguri de mare risc şi constituire a unui grup infracţional organizat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*