Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Municipalitatea contribuie cu 15.000 de lei pentru Cupa seniorilor la tenis de masă şi şah

cl suceavaPrimăria Suceavei  se asociază cu Asociaţia Pensionarilor din cartierul Burdujeni în vederea finanţării şi organizării în comun a acţiunilor de interes local   intitulate „Cupa seniorilor la tenis de masă şi şah”. Acţiunea se va desfăşura în perioada 20 iulie-1 septembrie, municipalitatea contribuind  cu suma de 15.000 de lei.
like-facebookObiectivul asocierii îl reprezintă promovarea sportului ca modalitate de recreere şi păstrare a sănătăţii, inclusiv ca parte de integrantă a modului de viaţă al persoanelor de vârsta a treia.
„Necesitatea realizării acestui proiect se datorează, în primul rând dorinţei pensionarilor de a susţine un astfel de eveniment sportiv la nivel local, unul de dezvoltare a relaţiilor interumane, dar şi de oferire de alternative de petrecere a timpului liber pentru aceştia”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Scopul proiectului îl constituie crearea şi dezvoltarea unui mediu propice de promovare a bunei convieţuiri, prin desfăşurarea activităţilor sportive, „pe principiile fair-play-ului”.  Activităţile din proiect se vor  desfăşura în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00, iar la final va avea loc ceremonia de înmânare a medaliilor şi diplomelor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*