Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Guvernul ar putea da o ordonanță de extindere a atribuțiilor secretarului de la Rădăuţi

primaria radauti2Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a declarat la Suceava că situația de la Rădăuți va fi rezolvată printr-o Ordonanță de Urgență care ar putea fi adoptată în ședința de guvern de săptămâna viitoare.

like-facebookEl a spus că a purtat discuții și la întâlnirea cu primarii din judeţ despre situația în care este actualul secretar al Primăriei, numit după ce a fost aprobată OUG 14/2015.

Guvernul trebuie să dea o ordonanță de extindere a atribuțiilor secretarului care este numit temporar la Rădăuți pentru că, din păcate, o să informez și eu colegii mei, o să le transmit discuțiile de aici. Din păcate, la Rădăuți, sunt bani care pot fi cheltuiți, urmează ca mărirea de salarii acum, în semestrul doi, nu se poate realiza numai prin semnătura secretarului de acolo, la trezorerie nu se acceptă semnătura. Este o problemă la spital, numai directorul medical este director, dar a cărui semnătură nu este acceptată de cei de la trezorerie. Singura variantă este extinderea atribuțiilor printr-o nouă ordonanță de urgență care o să fie adoptată săptămâna viitoare. O să vorbesc cu fosta mea colegă de la Guvern să inițieze un proiect de ordonanță de urgență. Săptămâna aceasta nu este ședință de guvern”,  a spus Dragnea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*