Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Cătălin Nechifor: „PSD se pregătește pentru viitoarele alegeri”

nechifor dragnea psdPreședintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, joi, că PSD se prgătește pentru viitoarele alegeri locale și parlamentare. El a precizat că au început deja disucțiile cu primarii social-democrați, iar discuțiile vor fi extinse și la alte nivele în rândul organizațiilor PSD.

Nechifor a amintit de un număr de 150 de proiecte care se află  depuse la Ministerul Dezvoltării Regionale, fără însă a preciza câte au primit sau se află în finanțare.

like-facebookMai mult, liderul organizației județene a PSD a adus mulțumiri atât lui Dragnea, cât și colegului său de partid, Andrei Dolineaschi, pentru sprijinul acordat.

Este o zi importantă. Pe de o parte, este pregătirea noastră ca partid pentru viitorul ciclu politic, peste mai puțin de un an vor fi alegeri locale. Vor  fi și parlamentare  în toamna anului viitor. Am avut o discuție cu primarii noștri, dar vom continua discuțiile și într-un cadru mai lărgit  pentru că avem un calendar pe care trebuie să-l realizăm. Este vorba de structurarea  partidului  la alegeri locale interne de partid, la toate organizațiile județene și pregătirea pentru toamnă. Aș vrea să îi mulțumesc  în primul rând lui Liviu Dragnea  pentru faptul că fiind de 3 ani la conducerea Ministerului de Dezvoltare Regioanlă a reușit ca pentru Suceava să aducă un număr de peste 150 de proiecte pentru  localități, mă refer aici la proiecte de canalizare, de drumuri, cămine culturale, baze sportive și cred că succesul în cadrul acestui minister a fost dat pe de o parte de apartenența domnului Dragnea la o structură adminstrativă, venea din funcția de președinte de consiliu județean,  dar la stabilitatea politică a acestui mandat. Și sincer, vreau să-i mulțmumesc din nou pentru  faptul că pentru  județul  Suceava a făcut eforturi. În al doilea rând este prezent si colegul meu de partid și secretar de stat,  Dolineaschi, care la rândul său a făcut eforturi. Drumul Suceava-Botoșani  este reabilitat. Am demonstrat că aceste  proiecte se pot face rapid și este meritul Guvernului”, a spus Nechifor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*