Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

VIDEO! „La Suceava”, o melodie promovată de un cântăreţ prin versuri indecente şi dansuri erotice

maneaBodo, un interpret de manele, face ravagii în rândul internauţilor cu piesa „La Suceava”. Acesta îmbină mai multe expresii şi zicale din folclorul românesc cu versuri cu tentă sexuală. În plus, în videoclip, apar două tinere foarte atrăgătoare care dansează mai mult erotic.
Bodo susţine că, de fapt, este o parodie.

Videoclipul are peste zece mii de vizualizări în numai câteva zile.  Deşi are nenumărate vizualizări, foarte puţini dintre cei care au ascultat melodia au avut păreri pozitive despre ea.

manea2Iată câteva dintre comentarii:

„Ne-a făcut Orașu de c…t, ar trebui prins și bătut Bodo acesta”.
„cum sa faci asa ceva?? nici macar nu i filmat in suceava”
„Un rahat de melodie! Nici macar nu se vorbeste asa in oras, dar tu fiind un r…t mintal, un t…n j…s si un analfabet de prima clasa habar nu ai! Mori t….e pana nu depui oua si te inmultesti, p….e!”
„Nici macar nu e filmat in suceava videoclipul :). Nu inteleg de ce ai face o melodie cu numele orasului, daca nu filmezi in acel oras. Ma rog, asta nu i treaba mea. Oricum, ce vad eu in melodia asta e ca “Bodo” este un wanna be. Incerci sa iti faci accentul de moldovean, cand tu canti despre un oras din Bucovina… Asta e, ce sa faci, unii nu prea au dat pe la scoala, nu i asa “Bodo”? Apropo, mereu asociez numele tau cu “buda”, stii? Locul unde iti faci nevoile la tara. Si pizdele alea din videoclip, mai usor cu dansatul, se vede celulita, hai cius”
Iată şi reacţia oficială a interpretului:

Toti ghiolbanii care se vad iritati de aceasta piesa si comenteaza aiurea sau se arata nemultumiti, sa si revina, sa inteleaga ca nu e nimic jignitor; sunt sucevean si viata pe care o duc la Suceava e una buna rau!!! intelegeti mesajul si ceea ce se ironizeaza de fapt!!!! asta pt frustrati si acele cateva “””dive”” care se simt, si  care, vezi Doamne, s au atacat !!!!!!reveniti-vaaa!!!!!nu se zice nimic jignitor la adresa orasului sau a locuitorilor, ba dimpotriva, daca ai catusi de putin creier, deduci ca la Suceava se traieste bine,viata buna!!!cius!!!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*