Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Recidivist arestat după ce a furat valiza unui bărbat, într-un tren

trenUn bărbat de 51 de ani din Vatra Dornei a fost arestat preventiv pentru 18 zile după ce a furat valiza unui bărbat în timp ce călătorea cu trenul I.R. 1837 Iaşi- Timişoara.
Furtul s-a petrecut pe 8 iunie, iar victima a sesizat polițiștii Postului de Poliție Transport Feroviar Alba Iulia. În valiză avea mai multe bunuri personale.

like-facebookÎn urma cercetărilor efectuate, în stația CFR Alba Iulia, polițiștii au reușit să îl identifice pe G.F.N., de 51 de ani, din Vatra Dornei, asupra lui fiind găsită valiza sustrasă.

Pe numele bărbatului, cunoscut cu antecedente penale, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Miercuri, suceveanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Albă și ulterior instanței de judecată, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 18 zile.

G.F.N a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Albă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*