Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! Maşini distruse de o macara care s-a răsturnat în parcarea de la Iulius Mall

macaraDouă maşini au fost avariate, miercuri, după ce o macara marca Faun s-a răsturnat în parcarea de la Iulius Mall din municipiul Suceava. Aceasta era manevrată de Grigore Dumitru, de 45 ani, din municipiul Bucureşti.
El a ridicat obiecte cu braţul macaralei, fără ca în prealabil să caleze macaraua, lucru care a dus la răsturnarea acesteia.
În urma evenimentului a rezultat avarierea macaralei şi a două autovehicule care se aflau parcate în apropiere, respectiv o autoutilitară marca Peugeot şi un autoturism Ford. Din fericire, în zonă nu se afla nicio persoană.
Grigore Dumitru a  fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,04 mg/l alcool pur în aer expirat.
like-facebookCercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.
De asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă va începe verificări întrucât incidentul s-a produs în timp ce şoferul macaralei era la serviciu.
La câteva minute de la producerea nefericitului eveniment, macaraua a fost acoperită cu o prelată, iar  agenții firmei de pază au interzis accesul tuturor. Măsura a fost luată și de patronii care aveau spații închiriare în apropiere, la rugămințile conducerii  Iulius Mal.
 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*