Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Banii unei femei, furaţi după ce un individ a vrut să cumpere de la ea cupoane de transport

baniO femeie de 76 de ani, din localitatea Pojorâta, a anunţat Poliţia, joi, după ce  persoane necunoscute i-au  sustras din locuință o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 15.00, persoana vătămată a fost abordată de un tânăr care a coborât dintr-un autoturism și care a întrebat-o dacă nu vinde cupoane de călătorie, indiferent cât de vechi ar fi.

Femeia a fost de acord și după ce a găsit două cupoane de transport, i  le-a înmânat tânărului, care a  plătit cu o bancnotă de 500 lei, primind rest 400 lei, după care victima a lăsat cutia cu bani pe plita sobei.

Ulterior, tânărul i-a cerut femeii să-i dea o bucată de sârmă pentru a lega toba de eșapament a mașinii, ocazie cu care, cei doi s-au deplasat într-o magazie anexă, după care, suspectul a renunţat şi a plecat cu autoturismul cu care a venit.

La scurt timp, persoana vătămată a intrat în casă și a găsit doar bancnota de 500 lei primită de la acel tânăr, iar ceilalți bani, pe care femeia îi avea în cutie, dispăruseră.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*