Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

(Update) FOTO! Corpul de Control al primului ministru face verificări la Prefectura Suceava

corpul de control la prefecturaO echipă a Corpului de Control al primului ministru a ajuns, marţi, la Suceava pentru un control amplu la Instituţia Prefectului.
Angajaţii Prefecturii, inclusiv prefectul Constantin Harasim, au fost luaţi prin surprindere de apariţia echipei de control care va verifica activitatea Instituţiei Prefectului. Corpul de Control al Guvernului efectuează timp de 10 verificări la Prefectura Suceava. 16 inspectori ai Corpului de Control  al premierului Victor Ponta au descins la Instituția Prefectului pentru acțiuni de control la toate compartimentele din subordine. Potrivit prefectului județului, Constantin Harasim, este verificată activitatea instituției Prefectului, dar și a structurilor din subordine pe perioada 2013-2014,  iar acest control este unul normal întrucât este pe linia tematică a Corpului de Control al Guvernului.

„Am făcut o ședință cu șefii de compartimente și structuri unde cei veniți în control s-au prezentat și au spus ce verifică. Vor verifica activitatea din Prefectură și  de la Pașapoarte, Permise Auto, Evidența Populației și ISU.  Aveam semnale că ar veni, însă nu știam când, însă acest control e binevenit pentru că în calitate de prefect numit de ceva vreme voi ști exact cum stau compartimentele din subordine. După cele 10 zile de control, inspectorii vor face o ședință de încheiere în care vor prezenta ce au găsit și dacă se vor găsi nereguli este posibil să dispună măsuri”,  a spus prefectul Constantin Harasim.

like-facebookCorpul de control al primului-ministru controlează activitatea instituțiilor publice subordonate autorităților administrației publice locale, cu respectarea dispozițiilor legale privind regimul general al autonomiei locale, precum și organizarea și funcționarea autorităților administrației publice locale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*