Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Sucevean dat dispărut de familie

vasileUn bărbat, în vârstă de 55 de ani, din satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni, a fost dat dispărut de familie. Pe 28 mai, Vasile Ciobîcă a plecat de la o stână si nu s-a mai întors.

În urmă cu 3 săptămâni numitul Ciobîcă Vasile a plecat de la domiciliu și a fost găsit de către familie în județul Bihor, la o stână, de unde a fost adus acasă în seara zilei de 27 mai. A doua zi, în jurul prânzului, a plecat la stâna pe care o are pe raza satului de domiciliu, având asupra sa suma de 100 lei și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime cca. 1,75 m, greutate cca. 80 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr grizonat cu calviție pronunțată în partea din față, un tatuaj pe mâna stângă (model necunoscut).

La data plecării era îmbrăcat cu o salopetă de culoare albastră, în picioare purta o pereche de cizme din cauciuc de culoare neagră, iar pe cap avea un fes de culoare albastră.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*