Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Niciunul dintrei cei cinci candidaţi la funcţia de secretar la Rădăuţi nu a promovat concursul. Sofroni: Pot rezolva problemele de aici

secretar  MarinicaNoul secretar al municipilui Rădăuți, Marinică Sofroni, a declarat, sâmbătă, după ce a fost numit oficial în funcție, că  punctuajul  pe care îl va obține la concursul pentru această funcţie nu ar avea importanță în  desfășurarea activității pe care o va avea la conducerea Primăriei Rădăuți.
like-facebookAm fost anunțat că nu am promovat. Dacă se va organiza încă o etapă de concurs mă voi înscrie din nou. Însă în privința punctajulului nu cred că este atât de important să știi o definiție punct cu punct, ci important este să știi legea, să o cunoști și să știi să o aplici. Am experiență de 11 ani în administrație publică, am încredere că pot rezolva problemele de aici”,  a spus Marinică Sofroni, care a precizat că va face o adresă către Prefectura Suceava și Ministerul Dezvoltării Regionale  în care să se precizeze cu exactitate care sunt „problemele curente” pe care le poate rezolva așa cum arată Ordonanța de Urgență de miercuri.
El a mai afirmat că se vede secretar cu acte în regulă la Primăria Rădăuți nu numai cu detașare, așa cum este în actuala postură.
Nu îl lăsam pe domnul primar doar temporar, dar și aceasta este o onoare, dacă stau și mă gândesc. Dacă ca probleme curente se încadrează și numirea unui manager la spitalul Rădăuți atunci voi face acest lucru”,  a spus Sofroni.
Trebuie amintit că niciunul din cei cinci candidați care au participat, vineri, la ANFP, nu a obținut punctajul de 70  pentru a trece la proba următoare. ANFP va trebui să organizeze un alt concurs.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*