Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Prefectul cere Primăriei Suceava să prezinte motivele pentru care a refuzat prelungirea contractului de salubrizare cu Rosal

constantin harasim prefectInstituţia Prefectului cere Consiliului Local Suceava să repună pe ordinea de zi a deliberativului local   hotărârea potrivit căreia   serviciul de salubritate a fost preluat de asocierea de firme “Florconstruct – Diasil”.
Prefectul Sucevei, Constantin Harasim, a spus că a solicitat acest lucru în urma unor sesizări  venite din partea fostului operator Rosal. Faptul că Rosal a refuzat oferta de a curăța jumătate de oraș    pare a fi una din modalitățile prin care vrea să demonstreze că a fost nedreptățită în ce privește prelungirea contractului de salubrizare.
De această dată, primarul Ion Lungu nu a mai vrut să prelungească contractul, iar Rosal a sesizat inclusiv DNA.
De cealaltă parte, prefectul Constantin Harasim a trimis o solicitare către Consiliul Local Suceava în care a cerut clarificări față de decizia luată. “Vor preciza clar şi neechivoc motivele care stau la baza convingerii lor”, a spus prefectul.
Firma Rosal patronată de Andrei Prigoană cere anularea hotărârii CL  prin care deliberativul a atribuit în mod direct  salubrizarea orașului.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*