Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Primăria cumpără aparate de fitness pentru suceveni

aparate fitnessSucevenii vor putea face mișcare în două parcuri cu aparatură fitness. Aparatele de fitness ar ajuta la stimularea musculaturii umerilor şi braţelor, membrelor inferioare şi superioare, fesierilor şi funcţiei cardio.  Astfel de aparate sunt în prezent în  Cluj Napoca, Bistrița, Botoşani și București.

like-facebookPrimăria Suceava alocă aproximativ 30.000 de euro pe aparatură fitness pentru dotarea  parcurilor din  Areni şi din Burdujeni. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a  declarat că a luat această decizie după ce a primit  solicitări  din partea localnicilor interesați să  facă mişcare în aer liber.

Deja în  în parcul din Burdujeni  se lucreză la instalarea  echipamentellor  de fitness, este un set de 6 module, au început să fie instalate şi vor putea fi folosite  la sfârşitul acestei săptămâni când pasionații de  mişcare ar putea să fie acolo. Sunt aparate pentru musculatura gambelor, membrelor, toracelui sau a tuturor grupelor de muşchii”, a spus Lungu.

În  parcul Areni vor fi  montate un număr de 7 module, din care unul destinat persoanelor cu handicap.  Ediul Sucevei a făcut apel la suceveni să nu distrugă aparatele. În țară, au fost orașe unde acestea au fost furate, iar hoții nu au mai fost prinși. 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*