Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Șefii de servicii de la Primăria Rădăuți au primit asigurări de la Guvern că blocajul administrativ  va fi rezolvat miercuri 

sefi la discutii cu prefectul2Șefii de servicii de la Primăria Rădăuți care au mers, marţi, în audiență la ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, au primit asigurări că miercuri Guvernul va adopta o  ordonanță de urgență care va completa Legea 215/2001,  iar situația de la Rădăuți va fi deblocată. Ei au fost însoțiți de deputatul PLR de Rădăuți, Constantin Galan.
Liderul de sindicat, Dan Susnovici, ne-a declarat după discuția de la Guvern că  și-au dorit această întâlnire cu reprezentanți ai Guvernului cu funcții de conducere dat fiind faptul că situația în care s-a ajuns nu mai poate fi tergiversată.
Ne-am spus doleanțele și ni s-a prezentat  un draft din ordonanța care va fi mâine pe masa Guvernului în cadrul ședinței”, ne-a spus liderul de sindicat.
Din delegaţie  au mai făcut parte, pe lângă liderul de sindicat, şeful Serviciului financiar – contabil, Camelia Romencu, şeful Serviciului urbanism, Gabriel Flutur, şeful Serviciului impozite şi taxe, Silviu Ursescu. 
 Și  ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, declara zilele trecute, la Suceava că Guvernul României va lua o decizie în ce privește situația de la Rădăuți , în ședința de săptămâna aceasta.  

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*