Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

A tâlhărit o femeie pentru că nu avea bani să-şi sărbătorească ziua de naştere

furt posetaO femeie de 76 de ani din municipiul Suceava a fost tâlhărită, duminică, de un individ în timp ce aceasta mergea la biserică. Un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona Străzii Mitropoliei din municipiul Suceava a observat un tânăr care alerga printre blocuri şi a auzit strigătele unei femei care cerea să-i fie restituită poşeta. Jandarmii au alergat după tânărul respectiv, reuşind să-l prindă şi să-l imobilizeze pe Strada Tipografiei.

like-facebook În cadrul verificărilor, jandarmii au constatat că tânărul este în vârstă de 21 de ani şi că are domiciliul în municipiul Suceava.  Femeia a spus că, în timp ce se deplasa către un lăcaş de cult din apropiere pentru a participa la slujba religioasă, un tânăr s-a apropiat de ea, i-a smuls poşeta de pe umăr, apoi a fugit printre blocuri. A strigat după el, iar după aproximativ 20 de metri, tânărul a aruncat poşeta în iarbă.

Tânărul în cauză a declarat că, fiind ziua sa de naştere, avea nevoie de bani pentru a sărbători. A smuls poşeta femeii şi a încercat să-şi piardă urma printre blocuri, însă, descumpănit de strigătele victimei, a aruncat poşeta în iarbă şi a continuat să fugă.

Persoana vătămată şi-a recuperat poşeta, în care avea suma de 50 de lei, chei, carduri şi medicamente, iar bărbatul va fi predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*