Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Ţigări în valoare de aproximativ 80.000 de lei descoperite de poliţişti la Vicovu de Sus. Doar unul dintre contrabandişti a fost prins

tigari1Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi au observat, vineri, în jurul orei 4.00, în apropierea frontierei de stat,  pe  raza localităţii Vicovu de Sus, un grup de persoane care transporta mai multe colete, spre interiorul ţării.

like-facebookPoliţiştii de frontieră le-au cerut indivizilor să se oprească, dar aceştia au abandonat coletele și profitând de întuneric și terenul accidentat au încercat să fugă. Au reuşit, însă, să îl reţină pe cetăţeanul român S. Ilie, în vârstă de 29 de  ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului.

tigari2Totodată, la faţa locului au fost descoperite mai multe baxuri ce conţineau 8.000 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 80.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar S. Ilie este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.tigari3


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*