Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Șefii de Servicii de la Primăria Rădăuți,  în audiență la ministrul Eugen Nicolicea

sefi la discutii cu prefectulO parte din șefii de servicii de la Primăria Rădăuți  alături de liderul de sindicat și  purtătorul de cuvânt al acestei instituții au avut o întâlnire cu prefectul județului, Constantin Harasim. Aceștia au solicitat reprezentantului Guvernului în teritoriu  o întâlnire referitoare la posibilitatea de a-i sprijini în audiență la structurile centrale cu atribuții în măsură să rezolve problemele de la administrația locală Rădăuți.
like-facebook Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Rădăuți, Ioana Rusu, în urma discuțiilor purtate  s-a decis ca o delegație de la Primărie să  meargă, marți, în audiență la ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Eugen Nicolicea.
Angajații de la unitatea administrativ teritorială rădăuțeană au ajuns în pragul disperării, iar activitatea a devenit tensionată pe motiv că nu este nimeni la conducerea acesteia, iar munca este practic paralizată.sefi la discutii cu prefectul2
„Este un blocaj nu numai la nivelul angajaților, dar și la nivelul orașului. Practic este paralizată activitatea. Nu înțelegem de ce se tot amână. Se știa că orașul va rămâne și fără secretar. Şi trebuiau făcute demersuri pentru a nu se ajunge în această situație” ne-a spus unul din șefii de serviciu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*