Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Cinema multiplex cu opt săli, la Suceava

cinemaIulius Mall Suceava a anunţat, vineri, că în toamna acestui an va deschide împreună cu Cinema City un cinematograf multiplex cu opt săli, cu peste 1.300 de locuri.
Cinematograful celor de la Iulius Mall va ocupa o suprafaţă de aproximativ 2.500 de metri pătraţi, va avea opt săli complet digitalizate şi va oferi spectatorilor posibilitatea de a viziona cele mai noi block-bustere hollywoodiene, disponibile şi în format 3D, potrivit unui comunicat de presă al Iulius Mall.

like-facebookNe bucură faptul că, prin colaborarea cu Cinema City, le vom oferi bucovinenilor experienţa cinematografică pe care şi-o doresc. Având alături un partener de încredere – parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa – avem certitudinea că noul multiplex din Iulius Mall Suceava va fi unul de top, dotat cu tehnologii de ultimă generaţie şi pe care clienţii noştri îl vor îndrăgi”, a declarat Eduard Marcu, Shopping Center Manager Iulius Mall Suceava.

Nu este singurul cinematograf care se anunţă pentru Suceava. Alte două cinematografe se vor deschide în acest an în municipiu, unul al Suceava Shopping City, iar celălalt al Primăriei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*