Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Cinci persoane s-au înscris la concursul pentru funcţia de secretar al Rădăuţiului. Vezi cine sunt!

Primăria_din_RădăuţiCinci persoane s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de secretar al municipiului Rădăuţi, care va avea loc pe 29 mai, la ora 10.00, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) din Bucureşti.
Este vorba despre actualul secretar de la Frătăuţii Noi, Marinică Sofroni, şefa de personal de la Primăria Rădăuţi, Elena Mitric, fostul secretar al Primăriei Rădăuţi, Adrian Valentin Onciul, de la Biroul de taxe şi impozite din Rădăuţi, Gabriel Puiu Munteanu şi se la Biroul de Evidenţa Persoanelor din Rădăuţi, Agrynel Pătrăuceanu.

like-facebookPotrivit ANFP, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative;
– studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice (în condiţiile art. 31 alin. (1) din Legea-cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice nr. 284/2010).
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani;
– cunoştinte operare PC – nivel bază, atestate cu certificat ECDL.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*