Sâmbătă 01 Iunie 2024, Actualizat acum 152 zile 12:00 am

Scandal, şicane şi ameninţări cu nepotul primarului Sucevei. Vezi ce s-a întâmplat!

scandal nepot primarUnul dintre nepoții primarului municipiului Suceava, care  locuiește de aproximativ doi ani în cartierul Burdujeni, lângă blocurile ANL, a intrat în conflict cu vecinii.

Miercuri, în jurul orei 15.00, mai mulți copii  care locuiesc în zona blocurilor ANL din cartierul sucevean Burdujeni,  s-au jucat cu mingea pe aleea dintre somptuoasa vilă a nepoților Lungu (în imobil locuiesc doi nepoți ai primarului), iar copiii au scăpat mingea de tenis în curtea lui Andrei Lungu.

like-facebookTatăl unuia dintre copiii căruia îi apaținea mingea a mers la gardul casei nepotului edilului să se scuze și să-l roage pe Andrei Lungu să le înapoieze mingea celor mici numai că proprietarul casei s-a arătat indignat de faptul că nu de puține ori a fost deranjat de copii. Vecinii spun că fii lor joacă volei, tenis sau fotbal pe alee în timpul liber și că s-a întâmplat ca atunci când mingea ajunge în curtea lui Andrei Lungu să nu o mai primească, să fie spartă sau să fie certați și jigniți cu tot felul de cuvinte. Cuvinte nu tocmai plăcute primesc și părinții micuților care apelează pentru înapoierea mingii .

scandal nepot primar2Miercuri,  discuțiile dintre Andrei Lungu și tatăl unui copil au ajuns în faza în care la fața locului a fost trimis un echipaj al poliției.

Cel care s-a enervate a fost însă Andrei Lungu care, văzându-se doborât de discuții, a  sunat la Poliție. Oamenii legii au venit cât au putut de repede și au început cercetările. Tatăl copilului a spus că „băiatul mi-a spus că a scăpat mingea în curtea acestuia. Am fost să-l rog să dea mingea și când colo a început să mă jignească, să îmi spună că îmi sparge dinții. Într-adevăr când am văzut că  începe să țipe ca și cum noi cei de aici suntem nimeni și el e cineva a început să spună  că nu mai am ce căuta la el la magazine să cumpăr ceva, dar noi nici nu mergem. Mulți de aici nu merg pentru că se comport urât cu oamenii.I-am spus și eu că dacă îmi sparge dinții, vin și eu cu trupa și atât a fost. Am plecat acasă. Aștia sunt oamenii”, a spus tatăl copilului.

Polițiștii au încercat să împace cele două părți, însă cel care a ținut să își etaleze superioritatea a fost nepotul primarului, Andrei Lungu, care a plecat de la fața locului  fără a purta o discuție amiabilă cu tatăl copilului. Vecinii se plâng şi spun că din cei doi nepoți ai edilului Sucevei, doar Andrei Lungu este recalcitrant, celălalt este „un domn finuţ”.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*