Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

De astăzi, a intrat în circulaţie autobuzul eletric

autobuz electricPrimarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că  săptămâna viitoare va avea loc licitația pentru achiziționarea a cinci autobuze cu capacitate mică pentru efectuarea transportului public de călători. Lungu a spus că suma destinată acestor achiziții este de  un milion de  euro, iar noile  mijloace de transport vor fi scose pe trasee nerentabile respectiv cartierul Ițcani și Burdujeni-sat.
like-facebookLicitația va fi prin  Sistemul Electronic de Achiziţii Publice-SEAP. El a amintit că de miercuri, pe traseul 2 din municipiul Suceava al autobuzelor a intrat în circulație, timp de cinci zile, un autobuz electric. Deocamdată, sucevenii vor circula gratuit, iar autobuzul este testat pe străzile municipiului reședință de județ.
Sucevenii vor circula gratuit pe traseul Obcine-gara Burdujeni. Am înțeles că au o baterie standard. Luni va avea loc licitația pentru alte cinci autobuze pentru autobuze de  mici dimensiuni”, a spus Lungu.Municipalitatea intenționează îmbunătățirea parcului auto pentru transportul public de călători. 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*