Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Două clădiri pentru cazarea persoanelor fără adăpost din Siret, donate Primăriei de Filiala Jacob s Well

Primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu

Primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu

Primăria Siret s-a asociat pentru o perioadă de 3 ani cu Filiala Jacob s Well România, cu sediul în orașul Siret, în vederea realizării unui parteneriat.

Contractul de asociere se poate prelungi prin acte adiționale. Filiala a donat Primăriei 2 imobile din orașul Siret în scopuri umanitare.  Primaria a preluat în administrare cu titlu gratit  două corpuri ale unui imobil situat pe strada Vasile Alecsandri și un alt imobil situat pe strada Rogojeștilor, acesta din urmă având 4 apartamente și centrala termică aferentă.
like-facebookPrincipiile de bază alea cestui parteneriat sunt, potrivit primarului Adrian Popoiu, ca partenerii să contribuie la realizarea acestui contract de asociere și să își asume fiecare rolul său, părțile trebuie să se consulte în mod regulat și să informeze asupra tuturor aspectelor privind realizarea acestui parteneriat, partenerii trebuie să implementeze activitățile, cu respectarea celor mai înalte standarde profesionale și de etică.
Spațiile au fost deja ocupate de persoane cu  dizabilități din orașul Siret, fără adăpost, care provin de la fostul Spital de Neuropsihiatrie din Siret, iar în cazul în care vor rămâne locuri libere neocupate, se vor caza și persoane cu probleme sociale.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*