Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Şeful judeţului recunoaşte că amplasarea depozitului ecologic de deşeuri la Pojorâta nu a fost cea mai bună soluţie

Foto: Eco Bucovina
Foto: Eco Bucovina

Şeful Judeţului, Cătălin Nechifor, a recunoscut, joi, în cadrul unei dezbateri organizată de Asociaţia Eco Bucovina şi Biosilva, că amplasarea depozitului de deşeuri pe Mestecăniş nu este cea mai bună soluţie. El a precizat că va accepta soluţiile de stopare a proiectului iniţiate de societatea civilă.  Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Eco Bucovina, la dezbatere au participat şi directorul Agenţiei de protecţie a Mediului, Vasile Oşean, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Ludovic Abişei, dar şi reprezentantul localnicilor din Valea Putnei, Aristide Maxim.
Președintele Consiliului Județean a susținut faptul că dacă societatea civilă vine cu soluții, precum unele sesizări privind nereguli și chiar semnarea unei petiții, acesta le va susține.

like-facebook„De aceea ne propunem ca până pe 5 iunie 2015, de ziua Mondială a Mediului să demarăm strângerea de semnături la nivelul Județului Suceava, pentru a depune o petiție privind stoparea realizării proiectului. […] În cel mai scurt timp vom lansa o petiție, iar pe 5 iunie vom fi în stradă și vom strânge semnături”, susţin cei de la Asociaţia Eco Bucovina.

Cum să distrugi „inima Bucovinei” care anual atrage peste două milioane de turişti: amplasezi o groapă de gunoi în vârful muntelui


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*