Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Angajaţii Primăriei Rădăuţi şi-au spus problemele prefectului. „Timpul trece şi tensiunile se acumulează”

primaria radautiAngajaţii Primăriei Rădăuţi, dar şi şefii instituţiilor subordonate instituţiei au discutat, joi, la ora 10.00, la Casa Căsătoriilor, cu prefectul Constantin Harasim despre găsirea unei soluţii pentru a debloca activitatea  în municipiu. Oamenii spun că sunt nemulţumiţi atât pentru că nu şi-au primit salariile, cât şi pentru că se află în imposibilitatea de a-şi face treaba. Mulţi au datorii la bănci, pe care sunt în imposibilitatea de a le achita.

like-facebookAngajaţii Primăriei au adresat întrebări vizavi de acţiunile întreprinse de prefect pentru rezolvarea problemei. Sunt presiuni din partea locuitorilor, angajaţii nu pot da autorizaţii de construcţii, certificate de urbanism, sunt nemulţumiţi că nu se mai face curăţenie, nu se pot face lucrări de modernizare, sunt multe semafoare stricate, se termină şi consumabilele”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Rădăuţi, Ioana Rus.

Angajaţii din Rădăuţi sunt nemulţumiţi şi de faptul că Guvernul tratează cu indiferenţă situaţia şi nu a dezbătut problema în ultima şedinţă de Guvern.

„Deocamdată nu se pot lua măsuri de la nivel local, dată fiind situaţia actuală. Totul depinde acum de Guvern. Nu ştiu dacă acesta este cuvântul cel mai potrivit, dar timpul trece şi tensiunile se acumulează atât în rândul localnicilor, cât şi la angajaţii Primăriei. Cu cât se prelungeşte situaţia cu atât apar mai multe probleme”, ne-a declarat Rus.

Prefectul judeţului le-a spus oamenilor că s-au făcut demersuri la Guvern, situaţia a fost adusă inclusiv la cunoştinţa premierului şi se aşteaptă soluţii.

Purtătorul de cuvânt al guvernului susţinea că problema de la Rădăuţi va fi discutată în următoarea şedinţă, dar acets lucru nu s-a întâmplat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*