Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Primarul Sucevei: Dacă dă Dumnezeu, vom avea suficiente cinematografe 3D la Suceava, nu vom mai fi nevoiți să mergem în alte orașe

cinemaPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susţine că Shopping city Suceava a scos un certificat de urbanism, săptămâna trecută, pentru amenajarea unui cinematograf multiplex pe 1200 de metri pătraţi, cu cinci săli.
Un cinematograf ar urma să fie şi la Centrul Cultural Bucovina, dar şi la Iulius Mall.

like-facebookDacă dă Dumnezeu, vom avea suficiente cinematografe 3D la Suceava, nu vom mai fi nevoiți să mergem în alte orașe”, a declarat, miercuri, Ion Lungu.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Dexman says:

    E o cursa de onoare acum sa vedem care va deschide si care nu. Modernul pare cel mai in fata dar la cum arata, nu cred ca se va deschide in 2-3 luni fara munca serioasa in terminarea exteriorului.
    Nu mai am incredere in Iulius Mall si Shopping City inca nu mi-a dat motive sa nu am incredere. Lumea este foarte bucuroasa sa aiba cinemauri pentru a isi petrece weekenduri ca oameni europeni normali.
    Eu zic ca Iulius Mall are cel mai mult de pierdut ca 7 ani ne-au promis si au avut spatiu dar au ratat sansa si au pierdut increderea oamenilor.

    Eu acum vrea sa vad sustinerea primariei in proiectul Shopping City. E vorba de un proiect pentru oameni pana la urma, un proiect cu foarte multa intarziere.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*