Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Tânăr de 22 de ani reţinut după ce l-a bătut pe administratorul unei societăţi

retinut arestatUn tânăr de 22 de ani din comuna Straja a fost reţinut de poliţişti, marţi, fiind cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe. Pe 12 aprilie, în jurul orei 22.00, s-a deplasat cu un autoturism de teren la un local din Straja şi după ce a intrat în incinta acestuia, l-a lovit de mai multe ori pe administratorul societății, producându-i leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare un nr. de 17-18 zile de îngrijiri medicale de la producere.

like-facebookDe asemenea, sâmbătă, ora 20.20, tânărul de  22 de ani din comuna Straja, în timp ce se afla în fața unei locuinţe de pe raza comunei de domiciliu, l-a lovit pe un bărbat de 24 de ani, producându-i leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile îngrijiri medicale de la producere.

Faptele au fost conexate în cadrul unui dosar de cercetare penală, iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, la data de 11.05.2015, ora 17.05, agenţii Postului de Poliție Straja au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 22 de ani pentru comiterea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe. Acesta a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Rădăuți cu propuneri de măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*