Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Primarul Sucevei: Nu sunt mulţumit de modul cum s-a asfaltat pe Calea Unirii şi Cuza Vodă

ion lunguPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, marţi, că nu este mulțumit de modul cum s-a asfaltat pe Calea Unirii şi pe Cuza Vodă. El le-a cerut celor de la Victor Construct să prezinte un grafic pentru ca lucrările să fie terminate în acest an, conform proiectului.

like-facebookAu început în forţă şi au lucrat destul de bine, zic eu, la partea de conturare a stăzilor, Dar, când au ajuns la turnarea asfaltului, ne împotmolim. Sunt rămâneri în urmă. Strada Universităţii ar trebui finalizată în această lună, dar eu sunt sceptic că acest lucru se va întâmpla. Trebuie frezată, trebuie turnat binder-ul, trebuie turnat stratul de uzură, trebuie ridicate capacele la nivel […]. Nu sunt mulţumit de modul cum s-a asfaltat pe Calea Unirii și pe Cuza Vodă. La podul și pasajul CFR din Ițcani, deşi ni se spune că se lucrează, în atelierele firmei, poate, la schelele metalice şi la alte elemente ajutătoare, nu ştim nimic deocamdată şi nu am văzut încă un grafic de lucrări”, a precizat Lungu.

De asemenea, primarul susţine că s-a luat decizia de a mai amâna executarea altor lucrări de refacere stradală, pentru a nu bloca total circulaţia în municipiu. Este vorba de câteva străzi din cartierul Iţcani – Gheorghe Doja,  Aron Pumnul şi Biruinţei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*