Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un rădăuţean a lovit un poliţist după ce a fost prins băut la volan. Vezi ce pedeapsă a primit!

curtea de apel suceavaUn bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Rădăuţi, a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Suceava la un an şi trei luni de închisoare după ce a lovit un poliţist. Florin Nicolăică a fost prins băut la volan şi a lovit un agent de poliţie.  Curtea de Apel Suceava a admis apelul declarat de acesta împotriva sentinţei penale din 10 decembrie 2014 a Judecătoriei Rădăuţi.

like-facebookTotul s-a petrecut pe 1 iulie 2014, când poliţiştii din Rădăuţi au intervenit după ce Florin Nicolăică se manifesta violent în trafic, îi înjura pe ceilalţi participanţi la trafic. El a fost dus la secţia de poliţie, iar  când a fost pus să sufle în aparatul etilotest, a refuzat. Nicolăică, în timp ce era dus spre Spitalul municipal Rădăuţi, pentru recoltarea de probe biologice,  a devenit violent faţă de o altă persoană chemată la sediul poliţiei, apoi a lovit un poliţist.

Oamenii legii l-au încătuşat. În plus, la spital, individul a refuzat să se supună recoltării de probe biologice. Rădăuţeanul a fost arestat preventiv pentru ultraj, dar şi refuz de a se supune recoltării biologice.
Sentinţa Curţii de Apel Suceava este definitivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*