Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Poliţiştii au tras cu arma după un şofer din Dumbrăveni. Vezi ce a făcut individul!

politie armaUn echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea și a Postului de poliție Dumbrăveni, a oprit, sâmbătă noapte, pentru control pe un drum comunal neclasificat de pe raza satului Dumbrăveni, un autoturism, ocazie cu care conducătorul auto a declarat faptul că nu are asupra sa niciun document.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, acesta fiind un bărbat de 40 de ani din localitate.

like-facebookUlterior, în prezența unui martor asistent, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, iar când i s-a adus la cunoștință faptul că urmează să se deplaseze la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul a refuzat și a fugit, sărind gardul unei locuințe din apropiere.

Poliţiştii au pornit în urmărirea sa şi întrucât cel în cauză nu s-a supus somațiilor, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, însă suspectul a reuşit să fugă.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că acesta figurează ca sechestru în cauze penale.

Cercetările continuă față de bărbatul de 40 de ani, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*