Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Unifarm: Am donat ser antibotulinic la Spitalul Judeţean Suceava. Nu au plătit nimic

serDirectorul Unifarm, Adrian Ionel, susţine că a donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava ser antibotulinic pentru pacientul de 71 de ani, care a fost internat cu botulism.

like-facebookEste inadmisibil ce am auzit. Că Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău a plătit 10.000 de euro pentru serul pe care noi (Unifarm, n.r.) l-am trimis gratuit. Exact ca şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Nu înţeleg.Vă rog să cereţi o singură hârtie conducerii spitalului care să ateste că au plătit acestă sumă. Nu pot să cred ce se întâmplă. Noi am dat gratuit, la fel şi la Suceava, la Baia Mare şi la Oradea. Nu înţeleg de ce aceste dezinformări. Cui ajută?”, a declarat, pentru Mediafax, Adrian Ionel.

Bărbatul de 71 de ani, din comuna suceveană Mălini, a ajuns la Spitalul Municipal din Fălticeni întrucât se simţea rău după ce mâncase macrou marinat, preparat în casă, şi cârnaţi pregătiţi la Crăciun şi păstraţi în untură. El a fost trimis la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, fiind internat în Secţia de Anestezie-Terapie Intensivă, unde a fost confirmat diagnosticul de botulism.

Potrivit Mediafax, conducerea SJU Suceava anunţa că a făcut o solicitare pentru un tratament complet după confirmarea bolii şi s-a încercat achiziţonarea serului antibotulinic din sistemul electronic de achiziţii, dar nu exista nicio firmă autorizată care să comercializeze acest ser. În replică Unifarm a anunţat că a trimis, gratuit, un set încă din prima zi în care a fost anunţat cazul, pentru ca ulterior să mai trimită tot gratuit un al doilea set.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*