Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Doi indivizi arestaţi preventiv după scandalul de la Music Pub. Unul dintre ei face parte din reţeaua lui Ilie Popovici

arestatiDoi indivizi au fost arestaţi preventiv după un scandal monstru pe care l-au produs în Music Pub din Suceava. Bogdan Andrei Nastasi, de 28 de ani, şi Tudor Dumitru Polocoşer, de 25 de ani, din suceava, împreună cu alţi indivizi au agresat mai multe persoane din local.

Totul s-a petrecut în seara zilei de 23 aprilie. Victimele le-au spus poliţiştilor că  în timp ce se aflau în separeul de la etaj au fost agresate fizic de mai mulţi indivizi. Poliţiştii au dat de urma răufăcătorilor şi i-au reţinut pe Bogdan Andrei Nastasi şi Tudor Dumitru Polocoşer, pentru care instanţa a decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

like-facebookBogdan Nastasi, folosind un corp contondent, a lovit două persoane, cauzându-le leziuni care au necesitat 50-60 şi respectiv 11-13 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, apoi, a agresat fizic o altă persoană, cauzându-i leziuni care au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. La rândul său, Tudor Polocoşer  a lovit doi dintre tineri.
Nastasi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi trei infracţiuni de „lovire sau alte violenţe”, iar Polocoşer pentru „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi trei infracţiuni de „lovire şi alte violenţe”.
Bogdan Nastasi este unul dintre traficanţii de droguri din reţeaua coordonată de Ilie Popovici, grupare care aproviziona cu droguri peste 600 de tineri din Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*