Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Protest împotriva despăduririlor abuzive, astăzi, în Parcul Central Suceava

protestUn protest de amploare împotriva despăduririlor abuzive este anunţat, sâmbătă, 9 mai, începând cu ora 16.00, în Parcul Central Suceava, în zona vizavi de Instituţia Prefectului. Mai multe grupuri de suceveni s-au mobilizat deja pe Facebook, astfel de proteste fiind organizate în mai multe oraşe din ţară.

like-facebookMitingul va începe de la Prefectură, va urma Direcţia Silvică şi se va încheia în fața Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare Suceava.
Pentru detalii legate de prostest, vă stau la dispoziţie organizatorii: Cristina Iacob -0742.828.908 şi Bogdan Jurescu- 0748.433.931.
Potrivit organizatorilor, „situaţia este cu atât mai gravă cu cât în România există jumătate din suprafaţa totală de pădure virgină din Uniunea Europeană, iar la nivelul clasei politice există numai complicitate cu beneficiarii despăduririlor abuzive, aşa cum ne indică chiar gestul recent al preşedintelui Klaus Iohannis se întoarcere către Parlament a legii care punea capăt monopolului companiei austriece Schweighofer Holzindustrie”.
Detalii aici!

Mitinguri sunt programate și la Alba-Iulia, Braşov, Cluj, Focșani, Iași, Ploiești, Oradea, Sibiu, Bucureşti, dar și la Viena, Paris sau Montreal.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*