Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Activitatea fabricicii de reşapat cauciucuri ar putea fi suspendată. Vezi ce spune ministrul Mediului!

directori mediuMinistrul Mediului, Gabriela Gavrilescu, a declarat, vineri, la Suceava că le-a  cerut comisarului Gărzii de Mediu și directorului Agenției de Mediu Suceava un raport de la fabrica de reşapat cauciucuri SuperMag din Slobozia-comuna Grănicești, ținând cont că la minister au ajuns sesizări de la persoane fizice din apropierea acestei fabrici  în care se arată că își desfășoară activitatea fără autorizație de mediu și fără autorizație de funcționare.
like-facebook„Le-am dat dispoziție astăzi (n.r. vineri) clară că vreau să văd un raport scris vizavi de această societate și nu se poate face într-o singură zi. Le-am spus clar că și aici vreau să văd dacă toate normele au fost îndeplinite din momentul în care li s-a dat autorizația și până în ziua de astăzi și inclusiv să se ducă la persoanele fizice care au făcut plângerile. Sesizările le-am primit la minister  de la persoane, ne-au scris pe adresa de mail sau ne-au dat telefoane, să vadă de ce au făcut plângerea. Dacă comisarul  Gărzii de Mediu și directorul APM nu și-au făcut treaba cum trebuie, urmează să fie retrași din funcție”,  a spus ministrul Mediului.
ministrul mediului la suceavaLa rândul său, șeful Gărzii Naționale de Mediu, Florin Diaconu  a spus că a făcut  o notificare fabricii  de cauciucuri reșapate ca în termen de 30 de zile să intre în legalitate, în caz contrar, dacă se constată din nou nereguli, activitatea va fi suspendată.
„S-a făcut un control, au fost făcute nereguli, a fost făcută notificare în conformitate cu legea care prevede 30 de zile pentru intrarea în legalitate, dacă nu, săptămâna  viitoare, când se împlinesc 30 de zile, vom face un control și dacă iar sunt nereguli se suspendă. Asta înseamnă încetarea activității”,  a spus comisarul Gărzii Naționale de Mediu.

Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. kalasnikov says:

    nenorocitii si-au adus lemne,chipurile pentru centrala,dar asta inainte sa ajunga acolo cei de la garda de mediu de la bucuresti,iar acum il vand cu 120 lei metru ster,pentru ca cei de la bucuresti au plecat dupa trei zile,iar cei de pe plan local nu pot vedea din cauza pleoapelor grele,o caracatita si o mafie mai tare ca cea siciliana.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*