Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ministrul Mediului solicită ca tăierile ilegale de copaci şi poluarea să fie aduse în atenţia ministerului în cadrul întâlnirilor regionale

ministrul mediului si prefectul harasimMinistrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Gavrilescu, a participat, vineri , la Suceava, la o întâlnire  regională  cu  reprezentanții structurilor din  instituțiile subordonoate din județele Suceava, Iași, Neamț, Botoșani şi Bacău. La reuniune au mai participat conducerile de la nivel central ale Direcției Silvice, Agenției Naționale de Mediu, Gărzii Naționale de Mediu. like-facebookPotrivit ministrului, aceste întâlniri regionale au drept scop întărirea legăturilor cu toate instituțiile din subordinea ministerului, precizând că  este necesar ca această conlucrare să fie extrem de rapidă pentru ca cetățenii  să aibă un răspuns asupra sesizărilor făcute .
 
Cetățeanul, cel căruia noi trebuie să ne adresăm să-i soluționăm  problemele,  să nu fie obstrucționat. În același timp, trebuie să ne asigurăm că toate lucrările care sunt executate și care sunt în curs de demarare și pe care noi, unele dintre ele  trebuie să le începem pe  domeniul apelor, să fie rezolvate. Chiar și anumite nereguli pe care ar trebuie să le semnalăm, de exemplu la tăieri ilegale sau pe anumite probleme  cu care se confruntă comisari Gărzii de Mediu pe rampele de gunoi, poluare, monitorizare, din județele  respective,  să fie de fiecare dată aduse la cunoștința noastră. Colegii să poată să interacționeze astfel încât să nu mai fie niciun fel de problemă, întârziere pentru  a-și depăși termenele de reglementare și conform legii  chiar și mai puțin de  30 de zile”,  a spus ministrul Mediului.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*