Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Sute de pachete de ţigări de contrabandă ascunse într-un Volkswagen, depistate la Siret

tigari ascunsePoliţiştii de frontieră din Siret au găsit ţigări de contrabandă, joi, într-un autoturism Volkswagen. Potrivit unui comunicat de presă, iniţial, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, Dumitru A., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 27 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen. Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, fiind astfel descoperită, ascunsă în locuri special amenajate, în portierele  și barele de protecție ale autoturismului, cantitatea de 330 pachete de ţigărimarca Marlboro, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 403 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar  șoferul  a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată,  autoturismul în valoare de 4.000 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea confecționat locașuri special amenajate pentru transportul țigărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*