Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Întâlnire între autorităţile din Câmpulung şi o asociaţie din Germania pentru a marca 20 de ani de colaborare

campulungO întâlnire între primarul din Câmpulung Moldovenesc şi o parte a consilierilor locali împreună cu reprezentanții Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc și ai Asociației Rumanienhilfe – Germania, a avut loc, marţi, în sala de ședințe a Primăriei Câmpulung Moldovenesc.  Evenimentul a marcat împlinirea a 20 de ani de activitate comună a celor două organizații, în sprijinul sănătății cetățenilor din municipiul Câmpulung.
Doctorul Alexandru Paziuc  a mulțumit părții germane pentru sprijinul acordat pe toată perioada colaborării, manifestându-și speranța și dorința de a derula și alte proiecte asemănătoare în viitor.

like-facebookDe asemenea, primarul Mihăiţă Negură a ținut să confirme sprijinul pe care autoritatea publică locală îl acordă acestui parteneriat. A adresat mulțumiri părții germane atât din partea dumnealui, cât și din partea Consiliului Local. Ca simbol al aprecierii față de activitățile desfășurate prin acest parteneriat, primarul a înmânat Asociației Ruanienhilfe o diplomă de excelență, alături de o plachetă comemorativă și o monografie a municipiului Câmpulung Moldovenesc.
„Partenerii noștrii au fost vizibil încântați de eveniment și s-au arătat încrezători că acest parteneriat va funcționa și în continuare, sperând în rezultate cel puțin la fel de bune ca cele de până acum”, susţin reprezentanţii Primăriei Câmpulung Moldovenesc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*