Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

S-au distrat pentru ultima dată. Doi bărbaţi au murit în timp ce se întorceau de la o nuntă din Vatra Dornei

accidentDoi barbati, in varsta de 34 si 35 de ani, au avut parte de un sfarsit cutremurator pe DN 17, in judetul Bistrita după ce au petrecut la o nuntă, în Vatra Dornei. S-au izbit cu masina intr-un parapet, iar bara metalica a strapuns autoturismul.

Faptul ca la fata locului nu exista nicio urma de frana ii face pe politisti sa creada ca soferul a adormit la volan si asfel a fost posibil impactul fatal. Venea de la o nunta si, cel mai probabil, era foarte obosit.

like-facebookTinerii au plecat din Vatra Dornei, unde au fost la o nunta. Dupa petrecere, au mai ramas in localitate, iar duminica dupa amiaza au pornit la drum. Nu se stie daca in tot acest timp soferul s-a odihnit. Insa, cand a ajuns in localitatea Coldau, din Bistrita, a adormit la volan, spun politistii.

Comisar sef Florin Hadarean, IPJ Bistrita Nasaud: “Posibil pe fondul oboseli, a adormit la volan, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a colizionat cu parapetii metalici de pe marginea drumului.”

Bara metalica a strapuns masina pe partea soferului.

Parapetul a trecut prin motor. Nu mai misca nimeni”, spune, ingrozit, un martor.

Plutonier adjutant Liviu Cudusan, ISU Bistrita Nasaud: “Interventia a fost dificila, deoarece parapetul metalic a intrat in autoturism. Persoanele, din pacate, erau decedate.”

Intamplarea a facut ca la cateva minute dupa accident, la fata locului sa ajunga si mama, dar si sora uneia dintre victime. Veneau de la aceeasi nunta si erau intr-o masina, mai in spate. Cand si-a vazut fiul mort, femeia a intrat in soc, iar medicii au transportat-o la spital.

Exact inainte de accident, soferul fusese amendat de politistii de la circulatie, pentru ca depasise viteza in orasul Bistrita.

Sursa: Stirile ProTV

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*