Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Decizie incredibilă. Concubini achitaţi de magistraţi după ce au obligat o minoră să se prostitueze în Italia

curtea de apel suceavaMagistraţii Tribunalului Suceava au dat o hotărâre incredibilă în cazul unui cuplu de suceveni care au fost trimişi în judecată pentru că ar fi obligat o fată de 17 ani din Salcea să se prostitueze în Italia. Deşi decizia nu este definitivă, magistraţii i-au achitat pe Roxana Iuliana Manovschi şi Dumitru Timiş, care, în urmă cu zece ani, au dus în Italia pentru a fi exploatată sexual o fată de 17 ani după ce au păcălit-o că o duc la muncă. Cei doi au fost trimişi în judecată pentru trafic de minori de către procurorii DIICOT Suceava, în luna septembrie a anului trecut.

Potrivit procurorilor, Dumitru Timiş  a preluat-o pe minora în vârstă de 17 ani, care fusese recrutată de către concubina sa, Manovschi Roxana-Iuliana, care organizase şi transportul minorei până în Italia, a adăpostit-o, cazând-o în imobilul în care locuia cu Manovschi Roxana-Iuliana, apoi a exploatat-o sexual. În localitatea Milano – San Donato din Italia, Timiş Dumitru i-a cerut minorei să-i dea paşaportul, iar a doua seară, în locuinţă a fost adus un italian cu care fata a mers, spunându-i că o va duce la bătrânii pe care trebuia să îi îngrijească. De fapt, fata a fost obligată să practice prostituţia.

Cuplu de suceveni a ameninţat-o că dacă va refuza să practice prostituţia o va vinde la marocani. Preţul pentru fiecare raport sexual era de 50 de euro, bani care erau încasaţi integral de către inculpatul Timiş Dumitru. Pentru ca minora să nu poată pleca, inculpatul îi lua inclusiv banii pe care unii dintre clienţi îi dădeau acesteia peste onorariul stabilit cu inculpatul Timiş Dumitru. Tânăra l-a rugat pe Timiş să o lase să plece acasă că nu va spune nimic nimănui, nici la Poliţie, dar acesta a refuzat, iar pentru că minora a insistat, i-a aplicat mai multe lovituri.

La un moment dat, fata s-a împrietenit cu un cetăţean albanez, căruia i-a povestit totul şi l-a rugat să o ajute. Acesta a luat-o de la cei doi concubini şi în schimbul sumei de 1200 de euro i-a convins să-i dea şi paşaportul fetei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*