Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Percheziţii la locuinţele unor suspecţi de furturi

perchezitii_evazionisti_50682600Cinci percheziţii au avut loc, joi, la locuinţele unor suspecţi de furturi din Dărmăneşti şi Calafindeşti. Mascaţii au efectuat percheziții la domiciliul a 5 dintre suspecți, 4 din comuna Dărmănești și unul din comuna Șerbăuți și la domiciliul unei rude a doi dintre aceștia, din comuna Șerbăuți. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost recuperate bunuri sustrase din mai multe furturi comise în zonele de competență a secțiilor rurale Bălcăuți și Dărmănești.

like-facebookÎn urma audierilor, suspecții au recunoscut comiterea mai multe furturi de pe raza localităților Dărmănești, Milișăuți și Bălcăuți.

„În cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de 5 suspecți, 2 din comuna Şerbăuţi, 2 din comuna Dărmăneşti și unul din comuna Calafindeşti. În baza ordonanţelor de reţinere cei în cauză au fost încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava. Cercetările continuă în vederea documentării și probării întregii activități infracționale a suspecților, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*