Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Tânăr din Gura Humorului, înşelat de un individ prin intermediul unui site de anunţuri

masina politieUn tânăr de 17 ani din Gura Humorului a fost înşelat de un individ din judeţul Prahova prin intermediul unui site de socializare.

În urma primelor verificări efectuate de poliţişti, s-a constatat că reclamantul a găsit pe un site de vânzări  un anunţ prin care o persoană necunoscută oferea la schimb un telefon mobil. L-a contactat telefonic pe cel ce postase anunţul şi s-a înţeles cu acesta să-i trimită în schimbul telefonului oferit spre vânzare un alt telefon şi suma de 350 lei.

Pe 27 aprilie, reclamantul a trimis printr-o firmă de curierat telefonul mobil la adresa indicată de persoana cu care luase legătura telefonic. A doua zi şi-a dat seama că a fost înşelat deoarece nu a primit la rândul său telefonul solicitat iar persoana ce postase anunţul a procedat la ştergerea acestuia şi a contului respectiv de pe site.

„În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune care va fi soluţionat procedural poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*